3 идеи за подаръци за 1 юни, които не са книги или играчки

Денят на детето наближава, а вие сте в търсене на перфектния подарък. Искате да е смислен, но забавен, интересен и уникален. Ако може детето и да научи нещо, но да не са пак книжки.

Предлагаме ви 3 топ продукта, с които ще постигнете ефекта “Уау” у децата, но ще бъдат също толкова интересни и забавни и за родителите. А най-хубавото е, че са образователни, авторски и уникални. Получавате ги с безплатна доставка, специална кутия или стикер и картичка с вдъхновяващо послание.

1. Писма от света

Представете си, че детето ви има приятел пътешественик, който обикаля целия свят и му изпраща писма от различни точки по света. Писмата са адресирани специално до вашето дете, включват интересни истории за забележителности, животни, фестивали, храни, хора. Във всяко писмо има снимки, въпроси за разбиране на текста, допълнителни бележки и тематични игри. Не звучи ли като перфектният подарък за любознателни откриватели?!

Детето получава и карта на света, в която да отбелязва местата, от които е получило писмо, както и албум за снимките. Всяка седмица получава ново писмо (по 3 на месец), а продуктът е на абонаментен принцип.

Защо е супер подарък?

Персонализирани писма с името на детето

Защо е образователен?

Развиване на четивна грамотност с въпроси към текста

За каква възраст?

8-12 години (2-5 клас) и техните родители

2. Календар с 365 идеи

Ако търсите подарък за семейство с деца, това е вашето решение. Календарът “365 идеи” е вечен календар, който предлага по едно предизвикателство за всеки ден от годината. Сред активностите има 24 научни експеримента, 70 творчески проекта, 36 фото експедиции, над 60 семейни игри, 50 добри постъпки, спортни и кулинарни задачи, личностно развитие, празници и много други.

Идеите за всеки ден са придружени със снимки и/или подробно описание, а някои от най-интересните имат и QR код, който ви води към видео.

С календара слагате край на скучните вечери, защото всеки ден имате нова идея за забавление (и учене, но това не го казваме на децата).

Защо е супер подарък?

С един продукт получавате 365 подаръка/идеи за цялата година

Защо е образователен?

Включва различни предизвикателства като научни експерименти, творчески проекти, личностно развитие и други

За каква възраст?

6-11 години (1-4 клас) и техните родители

3. Кутия „365 идеи“

Страхотен подарък, който ви предоставя не само идеи за всеки ден от годината, но и материалите, с които да ги изпълните. В кутията получавате календара “365 идеи”, над 30 шаблона за попълване, оцветяване, изрязване, материали за рисуване, чаша, балони, топчета и още изненади.

Получавате ги в удобна кутия, така че да ги съхранявате лесно или да ги подарите по най-добрия начин.

Защо е супер подарък?

Получавате календар с идеи и цяла кутия с материали за изпълнението им

Защо е образователен?

Много от идеите са за учене чрез правене

За каква възраст?

6-11 години (1-4 клас) и техните родители